Webshop design Carya Automatisering

Peet, grafisch ontwerp & webdesign - Website ontwerp Carya Peet, grafisch ontwerp & webdesign - Website ontwerp Carya
Category
Websites / Webshops
About This Project

Peet heeft voor Carya Automatisering een website met webshop ontwikkeld. Via de webshop kan men de PDF Toolkit voor LabVIEW bestellen, een digitaal product. De website is 2-talig, oftewel beschikbaar in het Nederlands en het Engels.

Het automatiseringsbureau uit Delft onderscheidt zich door te opereren in de procesindustrie: chemische en farmaceutische industrie. Carya wil projecten doen voor iedereen en alles. Niet alleen de grote organisaties zoals Philips en Shell, maar de organisatie wil ook toegankelijk zijn voor de kleine ondernemer. Belangrijke waarden voor Carya zijn: klantgericht, flexibel, betrouwbaar, deskundig en innovatief.

De website is ontwikkeld met CMS (Content Management Systeem). De content van de website en webshop zoals pagina’s, teksten, afbeeldingen en producten is door Carya Automatisering via het CMS eigenhandig aan te passen.

Het is een responsive webdesign. Dit betekend dat de website zich aanpast naar het scherm waarop deze wordt bekeken, waardoor het ontwerp erg fijn reageert op zowel een PC scherm, tablet of smartphone.

Andere projecten voor Carya Automatisering: visitekaart en folder.