Website design Tex-tiles

Peet, grafisch ontwerp & webdesign - website Tex-tiles voor Studio Barbara Vos Peet, grafisch ontwerp & webdesign - website Tex-tiles voor Studio Barbara Vos Peet, grafisch ontwerp & webdesign - website Tex-tiles voor Studio Barbara Vos
Opdrachtgever

Studio Barbara Vos

Category
Websites / Webshops
About This Project

Peet heeft de nieuwe website voor Tex-tiles ontwikkeld. De website is een showcase voor het product Tex-tiles van ontwerper Barbara Vos. Tex-tiles zijn porseleinen lichtdoorlatende wandtegels met textiel reliëf.  De website heeft een chique eigentijdse en frisse uitstraling die aansluit bij het product en de doelgroep. Het product staat in de spotlight, zo bestaat de homepage uit een grote slider met mooi wisselend beeld.

De content van de website is door de opdrachtgever via het CMS (Content Management Systeem) eigenhandig aan te passen. De website die Peet voor Tex-tiles heeft ontwikkeld is responsive. Dit betekend dat de website zich aanpast naar de schermresolutie waarop deze wordt bekeken, waardoor de site goed te bekijken is op zowel PC scherm, tablet als ook smartphone. Het is een meertalige site die zowel door bezoekers in het Engels als in het Nederlands te lezen is. Peet heeft voor Barbara Vos tevens een nieuwsbrief applicatie geïmplementeerd, waarmee de ontwerpstudio eigenhandig mailings c.q. nieuwsbrieven kan opstellen en abonnee-lijsten kan beheren.